Uspješno završen prvi "Offline" kamp u sklopu projekta "Klik za zdravlje"

pastoral mladih „Ivan Pavao II “, vlč. Šimo Maršić u koncelebraciji Ilije i Tadije Ivoša, župnika župe Srca Marijina u Skopaljskoj Gračanici.

Odmah nakon Svete mise trideset sudionika podijelili su svoja iskustva o prvom kampu na kojem su sudjelovali i projektu na kojem su sudjelovali od drugog mjeseca kroz radionice o raznim ovisnostima.

Nakon evaluacije sudionicima su podijeljeni prigodni pokloni kao uspomena na ovo za njih nezaboravno iskustvo. CD s fotografijama koje su obilježile kamp, podložak za kompjuterski miš s logom NCM-a i misijske krunice zajedno s promotivnim materijalom Centra za mlade.

A da je ovo za njih doista bilo posebno iskustvo potvrdile su i suze na kraju od kojih je rijetko tko ostao suzdržan. Većini njih ovo je ujedno bilo i prvo kampersko iskustvo stoga i ne čudi da je izazvalo ovakav val oduševljenja i zainteresiranost za projekte Centra za mlade.

„Vjerujemo da će se većina njih, kako su nam obećali, uključiti u aktivnosti Centra, te sudjelovati u silnim volonterskim akcijama koje on nudi. Ovom prilikom još jednom se od srca zahvaljujemo župi Srca Marijina koja je za pet dana ovoga kampa otvorila svoja vrata i pokazala svoje gostoprimstvo, vjeroučiteljima koji su radili na ovom projektu cijelu akademsku godinu, te vršnjačkim edukatorima koji su svojim znanjem i vještinama učinili ovaj kamp uspješnim“, poručili su iz Centra za mlade. (kta/mladicentar)

Fotografije pogledajte klikom na OVAJ LINK.